FITNESS

FITNESS

Sala de fitness din sectorul Ciocana Aquaterra oferă un program de antrenamente ce constau din exerciții fizice, extrem de benefice pentru organism. Fiind adaptate după nivelul de pregătire a fiecărui client, acestea sunt desfășurate de către antrenori cu experiență vastă în domeniu, iar abordarea individuală și profesionalismul acestora duc la rezultate rapide și de lungă durată. În ceea ce privește sala de forță, aceasta este dotată cu aparate de fitness moderne, profesioniste, dar simple în utilizare. Vă invităm la Aquaterra Fitness, deoarece aici efortul fizic nu mai e o obligațiune, ci o adevărată plăcere.

Bazinul sportiv

Bazinul sportiv

Bazinul sportiv de 25 de metri este destinat înotului activ. Antrenamentele în bazin contribuie la dezvoltarea și relaxarea corpului.

SPA

SPA

Aquaterra Fitness Ciocana propune un pachet complet de servicii estetice SPA în Chișinău. Aveți oportunitatea să beneficiați de e gama largă de proceduri pentru relaxare: ritualuri SPA, masaj, sesiuni de îngrijire corporală și băi romane. Una dintre cele mai mari saune din Chișinău stă la dispoziția dvs. cu toate cele necesare pentru a vă dărui o senzație de relaxare deplină. Aici, puteți să vă bucurați de liniște într-o atmosferă relaxantă și primitoare, fără să fiți deranjați de zgomotul orașului. Personalul profesionist al centrului de Wellness vă stă la dispoziție pe tot parcursul vizitei și procedurilor de relaxare.

Beauty Salon

Beauty Salon

Salonul de înfrumusețare și cosmetologie Aquaterra Beauty Ciocana pune la dispoziția clienților săi servicii de calitate în materie de frumusețe și îngrijire.

Echipa noastră de profesioniști în domeniu vă ajută să alegeți coafura potrivită și un machiaj modern pentru orice ocazie.

Originalitatea și calitatea înaltă a deservirii sunt prioritățile noastre în crearea unei relații de încredere cu membrii clubului Aquaterra și nu numai. Salonul clubului are ușile deschise pentru toți doritorii de a beneficia de proceduri de îngrijire și înfrumusețare, deoarece se află într-o zonă favorabilă cu intrare separată.

Aquaterra Sport School

Aquaterra Sport School

Dacă piciul dvs. este extrem de activ și nu știți cu ce activități să-i umpleți timpul, atunci luați-l de mânuță și veniți la școala de sport pentru copii Aquaterra. Aici, cel mic are posibilitatea să aleagă dintr-o mulțime de activități sportive, creative și nu numai. Aquaterra Sport School deține săli perfect echipate cu toate cele necesare pentru orele de dans, arte marțiale și gimnastică, iar bazinul perfect adaptat pentru toate vârstele este gata să-i primească pe micii vizitatori la lecții de înot. Nu uităm și de dezvoltarea intelectuală a copiilor. Aceștia se pot înscrie și la cursurile de limbi străine, jocuri interactive și ore de pictură în orice parte a zilei.

Star Kids

Star Kids

Education & Sport
Eldorado Terra Project