SPA

Locul plăcerii tale!

SPA Centru

O zi petrecută la Spa, Vă va oferi emoții de fericire, relaxare plăcută, senzație de confort, armonie, și o stare de spirit excelentă. Doar la Aquaterra  veți găsi oaza luxului, frumuseței și liniștii.

Vizitați SPA – oferiți-vă răsfățul pe care îl meritați!

Rituale SPA

Rituale SPA

Doar la Aquaterra Wellness & Spa veți găsi o oază a luxului, a armoniei, frumuseței și liniștii.Profesionalismul personalului se transpune în calitatea masajelor de relaxare, tratamentelor corporale, faciale și ale celorlalte proceduri pe care așteptăm să le descoperiți. E timpul să încerci pe propria-ți piele cele mai renumite Ritualuri SPA din oraș!

 • Paradise

  • Scrub
  • Împachetare
  • Masaj
  Ritualul «Paradise»  include: exfolierea ușoară a pielii, împachetare corporală cu efect de fermitate și conturare a corpului  și un masaj relaxant.  Acest ritual ajută la restabilirea echilibrului și a vitalității. Este excepțional prin eficacitatea  deosebit de benefică  asupra pielii prin folosirea produselor cosmetologice de clasa Premium, revitalizează și purifică pielea  de toate toxinele acumulate, stimulează procesul de regenerare, întinerește pielea, aduce un aport bogat de vitamine. Masajul  relaxant și revigorant cu uleiuri aromate, reduce tensiunea,  oboseala emoțională și fizică la fel Vă induce o stare de liniște, relaxare și  armonie absolută.

  120 min - 55 u.c.

 • Antistress

  • Scrub
  • Chiromasaj
  • Ceai

  120 min - 45 u.c.

 • Spa & Beauty

  • Scrub
  • Împachetare
  • Masaj
  • Aranjare
  • Manichiura

  90 u.c.

 • Paradisul de ciocolata pentru Ea/El

  • Scrub
  • Masaj
  • Aranjare/Tunsoare

  150 min - 60/55 u.c.

 • Lux cu Miere

  • Scrub
  • Împachetare
  • Masaj

  140 min - 75 u.c.

MASAJ

MASAJ

Zona Spa Aquaterra vă oferă o gamă largă de masaje.
Bucurați-vă corpul vostru cu tehnici rafinate și o abordare unică pentru fiecare client.

 • Masa cu pietre calde

  Masajul cu pietre calde este mai mult decât o simplă masare cu pietre încălzite – este un tratament multidimensional care ajunge până în adâncul sufletului. Masajul cu pietre calde combină beneficiile termoterapiei cu loviturile de masaj folosind pietre, pentru a crea o senzație profundă de relaxare. Căldura pietrelor încălzește pielea,ceea ce permite o mai bună absorbție a uleiurilor și loțiunilor folosite și în același timp pregătește musculatura corpului pentru ca terapeutul să poată să ajungă mai adânc în straturile profunde ale muschilor. Acest masaj are numeroase benefii cum ar fi: refacerea echilibrului energetic,diminuarea problemelor articulațiilor și spasmelor musculare, stimularea sistemului nervos, scăderea tensiunii arteriale, creșterea activităților rinichilor, creșterea circulației sanguine.
  Scopul principal al acestui masaj fiind echilibrarea chakre-lor, îmbunătățirea stării de sănătate și aducerea clientului într-o stare de armonie și bună dispoziție.

  50 min - 27 u.c. / 80 min - 39 u.c.

 • Masaj suedez

  Masajul suedez este foarte relaxant și de asemenea este o opțiune potrivită pentru cei care sunt la începutul experienței SPA. Este un masaj al întregului corp utilizând manevre mai ușoare sau mai ferme și constă în prelucrarea țesuturilor moi și a musculaturii în vederea obținerii unor beneficii terapeutice și de relaxare. Masajul se practică în scopul îmbunătățirii proprietăților fizice ale țesuturilor, stimularea sistemelor organismului  cât și în scopul refacerii organismului ca urmare unui efort fizic sau intelectual. Masajul suedez este considerat un remediu excelent împotriva stresului și depresiei.

  50 min - 27 u.c. / 80 min - 39 u.c.

 • Chiromasaj (masaj spaniol)

  O tehnică de masaj specială, care încorporează diverse tehnici clasice și orientale de masaj. Procedura Vă induce o stare de relaxare totală. Fiecare sesiune are un set unic de tehnici, individualizate pentru fiecare oaspete, îndreptate la o varietate de zone ale corpului. Masajul chiropractic  se concentrează pe sistemul nervos al coloanei vertebrale și este dedicată tratării unei variețati de probleme de sănătate, inclusiv dureri de spate și gât, astm și probleme digestive.

  50 min - 27 u.c. / 80 min - 39 u.c.

 • Reflexoterapie pentru picioare

  Este un masaj plăcut și folositor, oferind ușurință picioarelor și întărește sistemul imunitar. Ca urmare a impactului asupra anumitor zone ale picioarelor, masajul imbunătățește funcționarea organelor interne, reduce oboseala și Vă oferă o stare excelentă de sănătate.

  30 min - 17 u.c.

 • Masaj anticelulitic

  Este folosit pentru eliminarea excesului de lichid, corectarea și reducerea greutății corporale. Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei. Este una din cele mai bune soluții de a scăpa de “coaja de portocală” fiind efectuat local, în zonele afectate de celulită. Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic și foarte eficient în remodelarea țesutului adipos, stimulează și îmbunătățește circulația sângelui,tonifică musculatura, ajută în redobândirea elasticității și fermității pielii.

  50 min - 27 u.c.

 • Masaj sportiv

  Masajul sportiv constă în aplicarea în mod creativ și intuitiv a tehnicilor de masaj pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. Masajul sportiv cuprinde totalitatea manevrelor și procedeelor de masaj ce contribuie la perfecționarea fizică a sportivului, la înlăturarea oboselii și la tratamentul diferitelor leziuni dobândite în urma accidentelor sportive.  Beneficiile terapeutice ale masajului sportiv sunt: implică exerciții fizice pasive pentru mușchii atrofiați, relaxează mușchii răniți și suprasolicitați, reduce spasmele și crampele, crește flexibilitatea articulațiilor.

  50 min - 27 u.c.

 • Masaj la patru mâini

  Această tehnica de masaj favorizează relaxarea totală și recuperarea completă a sistemului nervos. Secretul reușitei acestui masaj constă în armonia coordonării gesturilor terapeuților noștri pentru a crea mișcări perfect sincronizate. Masajul la patru mâini acționează în două planuri: în plan fizic el îmbunătățește circulația sângelui și relaxează musculatura. Efectul relaxant duce la eliminarea tensiunii musculare mai ales din zona spatelui și a umerilor.Masajul de relaxare se efectuează, de regulă, cu uleiuri sau crème parfumate, care stimulează starea de bine, conform aromaterapiei.

  50 min - 42 u.c. / 80 min - 62 u.c.

 • Masaj cu betisoare de bambus

  Masajul cu betisoare de bambus este o tehnică unicală, ce contribuie la relaxarea minții si corpului, elimină stresul si stimulează sistemul circulator sangvinic si limfatic. Un efect pronunțat acest masaj  il are in modelarea corporală. Masajul cu bețișoare de bambus actionează atât asupra stratului de grăsime cât și asupra muschilor, tonifiindu-i. Cel mai pronuntat efect il puteți vedea in zona coapselor și feselor. Chiar după prima procedură este vizibil un efect de lifting al muschilor fesieni, datorită tehnicii de masaj și drenaj limfatic.

  80 min - 27 u.c.

 • Masaj de vacuum

  60/80 min - 27/39 u.c.

 • Masaj pentru copii

  30/60 min - 17/22 u.c.

 • Masaj cu miere

  Masajul cu miere este o metodă veche de îngrijire a corpului. Acesta hrănește perfect și restabilește pielea, ajută la menținerea elasticității sale și este, de asemenea, eficient în lupta împotriva celulitei și a pierderii în greutate.

  50 min - 30 u.c.

Servicii de îngrijire corporală

Servicii de îngrijire corporală

O zi petrecută la Spa, Vă va oferi emoții de fericire, relaxare plăcută, senzație de confort, armonie, și o stare de spirit excelentă. Doar la Aquaterra veți găsi  oaza  luxului, frumuseței și liniștii. 

 • Body Scrab

  Exfolierea sau răzuirea corpului se poate deplasa cu ușurință în fundal, printre alte lucruri pe care trebuie să le faceți. Dar, în același timp, este o modalitate rapidă, simplă și ieftină de a da pielii o strălucire, de a simți bucuria și relaxarea.

  30 min. - 20 u.c.

 • Împachetare «ALGAE»

  Multi Action Algae Pack – este o împachetare pe bază de alge, care stimulează metabolismul lipidelor, este intens hidratantă, îmbunătățește fermitatea pielii și combate celulita. În urma acestei proceduri veți observa cum aspectul de coajă de portocală se diminuează și că se reduc centimetrile din zonele problematice ( abdomen, picioare, brațe și posterior).
  Împachetarea cu alge marine oferă o senzație de prospețime, hrănește pielea cu vitamine și minerale, revigorând întregul organism, de asemenea prevenind îmbătrinirea prematură.

  INGREDIENTELE ACTIVE:

  • Laminaria digitata – este o algă bogată în minerale, oligoelemente, zaharide și proteine, care stimulează în special metabolismul lipidelor, la fel are efect de eliminare a substanțelor reziduale. Este bine-cunoscută pentru eficiența ei în tratamentele anti-celulită, remodelând silueta.
  • Fucus Vesiculosus – este o algă marină brună. Are numeroase caracteristici ca: antihipotiroidic, antireumatic, antioxidant. Această algă conține vitaminele C, B1, B2, B6, B12, minerale precum fier,calciu, oligoelemente, uleiuri volatile.  Este folosit pentru reducerea țesutului adipos și a celulitei.
  • Lithothamnium Calcareum (Rotalge) – sunt sedimente marine formate dintr-un amestec de alge bogate în oligoelemente ( peste 30 de oligoelemente, printre care calciu, fier,magneziu și zinc). Au propietăți absorbante și efect de curățire în profunzime.

  45 min - 25 u.c.

 • Împachetare cu ciocolată «AMAZONIA»

  Împachetarea cu ciocolată este recunoscută de către femei pentru efectele uimitoare asupra corpului! Datorită acestei împachetări, pielea Dvs. poate dobândi numeroase beneficii: circulația sanguină se va îmbunătăți,pielea va fi mai catifelată, iar surplusul de apă din corp va fi dimunat.
  De asemenea, ciocolata conține antioxidanți și flavonoizi, de aceea împachetarea cu ciocolată combate celulita și îmbătrînirea pielii, reduce ridurile lăsând pielea fermă. Iar secrețiile de colagen și elastină vor fi stimulate, ciocolata actionează atât pe plan fizic cât și psihic având efecte de hidratare, regenerare și exfoliere.

  INGREDIENTELE ACTIVE:

  • Cacao (Theobroma cacao): stimulează producerea de endorfine ce dă o senzație plăcută de stare de bine. De asemenea permite efectuarea unui tratament de hidratare intensă pentru corp lăsând pielea hidratată și revitalizată. Theobromina reprezintă o componentă extrem de importantă a tratamentelor corporale anti-celulită, deoarece aceasta stimulează în mod eficient dizolvarea depozitelor de grăsime, are un efect vasodilatator și în același timp este un antidepresiv natural.

  45 min - 25 u.c.

Zona Aqua

Zona Aqua

Aqua zona Aquaterra vă va ajuta să vă scufundați într-o atmosferă de calm și relaxare.

 • Saună Finlandeză

  Sauna finlandeză este o cameră acoperită cu lemn, cu rafturi din lemn și o sobă de piatră. Placarea poate fi făcută din arin, aspen, cedru sau pin. Lângă zidul de piatră încearcă să acopere arin, deoarece acest lemn nu putrezește de umiditate și nu suferă de temperaturi ridicate. Și rasele de conifere dau camerei o aromă magică.

  În saună, temperatura aerului variază de la 70 la 130 de grade, iar umiditatea este menținută la 10-15%

 • Baie Romană

  Aceste băi au fost folosite în Roma încă din antichitate. În clădirile termurilor romane există tot ce este necesar pentru a efectua un ciclu complet de proceduri de baie. Este o cameră de schimb, o baie cu apă caldă și o baie cu apă caldă. Încălzirea tuturor încăperilor băii a fost efectuată anterior într-un mod centralizat cu ajutorul țevilor situate sub podea. Prin conducte, aerul fierbinte sa mutat, care sa format dintr-un cuptor de bronz, care se află într-o cameră separată de baie. În aceeași cameră a fost o chiuvetă cu apă caldă pentru spălarea feței și a mâinilor, iar lângă piscină. Termele Romane clasice moderne sunt aranjate în aproape același mod.