Aquaterra Fitness Ciocana a împlinit 5 ani!

Aducem mari mulțumiri partenerilor noștri pentru contribuția lor semnificativă la petrecerea noastră de neuitat, cu ocazia aniversării Aquaterra Fitness Ciocana!

Mulțumim celor de la Moldindconbank pentru parteneriat, pentru o zonă foto superbă, o loterie minunată cu posibilitatea de a câștiga: „Abonament anual la Aquaterra Fitness Ciocana”, și desigur că mulțumim pentru cel mai bun serviciu pe care îl oferiți clienților noștri.

Mulțumim Porsche Center Moldova pentru oportunitatea de a cunoaște noul model al prestigioasei mașini Porsche, care chiar și off-road arăta fenomenal.

Aurelius Wines pentru un vin spumant care a emoționat toate simțurile și a captivat oaspeții cu eleganța sa seducatoare.

La Placinte pentru plăcintele tradiționale, delicioase, care i-au ademenit atât de mult pe participanți la concurs!

Gastrofamily pentru gustări impecabile care nu au lăsat pe nimeni indiferent și, bineînțeles, compania moldo-austriacă de bere de la Keller preparată din malț premium german și hamei Weyermann din toată lumea. Gustul său a completat și a dezvăluit toate notele bucatelor!

Julius Meinl pentru o cafea aromată și delicioasă, care a ținut oaspeții noștri veseli pe tot parcursul sărbătorii.

Sandra Ice Cream pentru înghețată delicată din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, de care s-a bucurat toți invitații evenimentului nostru.

Kazayak pentru vinul delicios care a devenit băutura esențială a zilei! Vinurile Kazayak sunt recunoscute în peste 20 de țări, ocupând locul doi în distribuția de vinuri moldovenești în lume. Strategia companiei este de a dezvălui lumii întregi calitatea excepțională a vinurilor moldovenești.

Om Activ pentru că ne-a potolit setea. Apa OM are o compoziție minerală optimă pentru sport și un stil de viață activ.

Selik pentru completarea gustoasă a evenimentului nostru cu fructe uscate și nuci sănătoase!

Gavrilita Family pentru căpșunile dulci, de casă, care au completat perfect sărbătorea.

 Delicios pentru suc sănătos și gustos

Ethic Sport pentru cadouri sportive care vor fi utile în viața de zi cu zi pentru a te menține sănătos și activ.

Mulțumim, de asemenea, tuturor partenerilor Beauty: Keune, L’Oréal, Kerastase, Guinot, KLAPP, Inglot, pentru sprijinul și cadourile minunate.