Finess club Aquaterra

Aquaterra Fitness Ciocana – cel mai modern fitness club la Ciocana, care oferă servicii complexe pentru sănătatea întregii familii.

Fitness clubul reunește sala de forță modernă, bazinul de înot de dimensiuni mari, procedurile SPA, programele antrenamentelor de grup pentru copii și maturi, oferind astfel soluții fitness optime pentru fiecare membru al familiei Dumneavoastră.

De ce Fitness Club Aquaterra:

спортивный бассейн

Fitness club cu bazin pentru înot activ, cu lungimea de 25 metri. Sistem unic de curățare folosind sare de mare, absolut inofensiv pentru sănătate.

фитнес тренер

Antrenori fitness profesioniști echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

тренажерный зал

Sală de forță echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

групповые занятия фитнес

Antrenamente de grup conform unui orar comod, care includ diverse tipuri de antrenament, precum și aqua-fitness.

Fitness pentru copii, care include o alegere largă de activități conform unui orar special, elaborat ținând cont de vârsta copilului Dumneavoastră.

Servicii SPA are includ baie romană și o saună finlandeză, precum și o alegere mare de masaje într-o atmosferă relaxantă.

Детская комната

Cameră pentru copii dotată cu seturi pentru dezvoltare și un sortiment bogat de jucării, unde Vă puteți lăsa mereu copilul în grija educatorilor experimentați.

фитнес кафе

Fitness Cafe unde Vă oferim un meniu special cu conținut redus de calorii, compus din produse naturale și sănătoase.

Аquaterra Fitness Club la Ciocana - partenerul Dumneavoastră principal în fortificarea și menținerea unui tonus de viață sănătos.

 

Magie orientală la Aquaterra Wellness & SPA

Magie orientală la Aquaterra Wellness & SPA

Magie orientală la Aquaterra Wellness & SPA Aladdin, Jasmine, Jafar și mulți alți eroi fantastici vă așteaptă la cel mai extraordinar program de divertisment "Aladdin Magic World" Vârstă:4-10 ani (program de spectacol interactiv)11-13 ani (quest - în căutarea cadourilor)   Surprize dulci pentru toată lumea!!!   Începetul la 11:00 2 iu...
Seaside Party

Seaside Party

Deja de 2 ani împreună cu Aquaterra Fitness Ciocana - înotăm pe valurile sportului și a unui stil sănătos de viața ⠀Vă invitam să ne cufundăm în abisul distracției și într-o mare de divertisment⠀Vă așteptăm: 26.0511:00⠀ADULTS ONLY Dress code: seaside style⠀*Biletele pot fi procurate în departamentul vânzări sau prin rezervări preventiv...
Summer Camp 2019

Summer Camp 2019

În această vară, Aquaterra Sport School oferă un program captivant Summer Camp 2019⠀Summer Camp - numele vorbește de la sine. În tabăra sportivă Aquaterra Sport School, copilul dvs. va avea parte de o lume fascinantă a sportului profesionist și creativității, va participa la cele mai interesante excursii și seminare de gătit.⠀Campingul IT & Sport este o combinaț...