Finess club Aquaterra

Aquaterra Fitness Ciocana – cel mai modern fitness club la Ciocana, care oferă servicii complexe pentru sănătatea întregii familii.

Fitness clubul reunește sala de forță modernă, bazinul de înot de dimensiuni mari, procedurile SPA, programele antrenamentelor de grup pentru copii și maturi, oferind astfel soluții fitness optime pentru fiecare membru al familiei Dumneavoastră.

De ce Fitness Club Aquaterra:

спортивный бассейн

Fitness club cu bazin pentru înot activ, cu lungimea de 25 metri. Sistem unic de curățare folosind sare de mare, absolut inofensiv pentru sănătate.

фитнес тренер

Antrenori fitness profesioniști echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

тренажерный зал

Sală de forță echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

групповые занятия фитнес

Antrenamente de grup conform unui orar comod, care includ diverse tipuri de antrenament, precum și aqua-fitness.

Fitness pentru copii, care include o alegere largă de activități conform unui orar special, elaborat ținând cont de vârsta copilului Dumneavoastră.

Servicii SPA are includ baie romană și o saună finlandeză, precum și o alegere mare de masaje într-o atmosferă relaxantă.

Детская комната

Cameră pentru copii dotată cu seturi pentru dezvoltare și un sortiment bogat de jucării, unde Vă puteți lăsa mereu copilul în grija educatorilor experimentați.

фитнес кафе

Fitness Cafe unde Vă oferim un meniu special cu conținut redus de calorii, compus din produse naturale și sănătoase.

Аquaterra Fitness Club la Ciocana - partenerul Dumneavoastră principal în fortificarea și menținerea unui tonus de viață sănătos.

 

Marathon de inot la Aquaterra Fitness Ciocana

Marathon de inot la Aquaterra Fitness Ciocana

Înotați 22 km în 6 săptămâni și obțineți 3 antrenamente personale în dar.⠀Antrenorii noștri recomandă să înotați câte 1000 m pe zi, de 4 ori pe săptămână.* Pentru participare, contactați instructorul de înot.⠀Start: 21 Ianuarie
Oferta Beautiful January

Oferta Beautiful January

  -15% în fiecare zi, conform orarului: ⠀ Luni: tunsori Marți: manichiură Miercuri: pedichiură Joi: cosmetologie Vineri: vopsire Sâmbătă: sugaring  Duminică: aranjare   Considerăm că zilnic trebuie să vă bucurați de înfățișarea Dvs.!  
Pachetul special Asorti

Pachetul special Asorti

Cum să vă diversificați iarna? ⠀ Aquaterra Fitness Ciocana a pregătit un pachet special " Asorti " din 10 tipuri de masaje!⠀ Masaj cu miere Masaj cu vacuum Masaj cu pietre calde Masaj terapeutic Masaj cu bețe de bambus Suedez  Chiromasaj  Reflexoterapie  Masajul zonei gâtului  Masaj anticelulitic     &nb...