Finess club Aquaterra

Aquaterra Fitness Ciocana – cel mai modern fitness club la Ciocana, care oferă servicii complexe pentru sănătatea întregii familii.

Fitness clubul reunește sala de forță modernă, bazinul de înot de dimensiuni mari, procedurile SPA, programele antrenamentelor de grup pentru copii și maturi, oferind astfel soluții fitness optime pentru fiecare membru al familiei Dumneavoastră.

De ce Fitness Club Aquaterra:

спортивный бассейн

Fitness club cu bazin pentru înot activ, cu lungimea de 25 metri. Sistem unic de curățare folosind sare de mare, absolut inofensiv pentru sănătate.

фитнес тренер

Antrenori fitness profesioniști echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

тренажерный зал

Sală de forță echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

групповые занятия фитнес

Antrenamente de grup conform unui orar comod, care includ diverse tipuri de antrenament, precum și aqua-fitness.

Fitness pentru copii, care include o alegere largă de activități conform unui orar special, elaborat ținând cont de vârsta copilului Dumneavoastră.

Servicii SPA are includ baie romană și o saună finlandeză, precum și o alegere mare de masaje într-o atmosferă relaxantă.

Детская комната

Cameră pentru copii dotată cu seturi pentru dezvoltare și un sortiment bogat de jucării, unde Vă puteți lăsa mereu copilul în grija educatorilor experimentați.

фитнес кафе

Fitness Cafe unde Vă oferim un meniu special cu conținut redus de calorii, compus din produse naturale și sănătoase.

Аquaterra Fitness Club la Ciocana - partenerul Dumneavoastră principal în fortificarea și menținerea unui tonus de viață sănătos.

 

Plăcere paradiziacă

Plăcere paradiziacă

Dacă oferiți un cadou - atunci alegeți Deliciul Paradiziac⠀- Peeling moale cu scrub de cocos- Mască de ciocolată și cocos- Masaj cu pietre calde- Raffaello⠀Bucurați-vă de timpul petrecut la Aquaterra Fitness Ciocana  
14 cadouri de Ziua Indragostitilor

14 cadouri de Ziua Indragostitilor

O surpriza placuta pentru toti indragostitii poate fi un abonament anual in clubul nostru si 14 cadouri de la Aquaterra Fitness Ciocana.⠀Grăbește-te, oferta este limitată.Mai multe informații la nr. de telefon:022 628 000
Beauty Day la Aquaterra Ciocana

Beauty Day la Aquaterra Ciocana

Aquaterra Beauty Ciocana a pregătit pentru dvs. un pachet special "BEAUTY DAY"F️or Ea: ⠀- Îngrijirea feței "multi-efect hialuronic"- Manichiură cu acoperire clasică - Pedichiură cu acoperire clasică- Masaj suedez⠀- Express styling ⠀Pentru El:- Îngrijirea feței pentru băieți- Masaj suedez ⠀- Tunsoare⠀- Manichiura ⠀- Pedichiura ⠀Toate procedurile se efectuează î...