Finess club Aquaterra

Aquaterra Fitness Ciocana – cel mai modern fitness club la Ciocana, care oferă servicii complexe pentru sănătatea întregii familii.

Fitness clubul reunește sala de forță modernă, bazinul de înot de dimensiuni mari, procedurile SPA, programele antrenamentelor de grup pentru copii și maturi, oferind astfel soluții fitness optime pentru fiecare membru al familiei Dumneavoastră.

De ce Fitness Club Aquaterra:

спортивный бассейн

Fitness club cu bazin pentru înot activ, cu lungimea de 25 metri. Sistem unic de curățare folosind sare de mare, absolut inofensiv pentru sănătate.

фитнес тренер

Antrenori fitness profesioniști echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

тренажерный зал

Sală de forță echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

групповые занятия фитнес

Antrenamente de grup conform unui orar comod, care includ diverse tipuri de antrenament, precum și aqua-fitness.

Fitness pentru copii, care include o alegere largă de activități conform unui orar special, elaborat ținând cont de vârsta copilului Dumneavoastră.

Servicii SPA are includ baie romană și o saună finlandeză, precum și o alegere mare de masaje într-o atmosferă relaxantă.

Детская комната

Cameră pentru copii dotată cu seturi pentru dezvoltare și un sortiment bogat de jucării, unde Vă puteți lăsa mereu copilul în grija educatorilor experimentați.

фитнес кафе

Fitness Cafe unde Vă oferim un meniu special cu conținut redus de calorii, compus din produse naturale și sănătoase.

Аquaterra Fitness Club la Ciocana - partenerul Dumneavoastră principal în fortificarea și menținerea unui tonus de viață sănătos.

 

DAY OF BEAUTY FOR WOMEN

DAY OF BEAUTY FOR WOMEN

Salonul de frumusețe Aquaterra Beauty Ciocana a pregătit pentru dvs. un pachet special "DAY OF BEAUTY FOR WOMEN"⠀ - Îngrijirea feței " hialuronic-multi-efect"- Manichiură clasică - Pedichiură clasică - Masaj suedez⠀- Styling expres⠀ Toate procedurile pentru o zi la un preț special! ⠀⠀Înscrieți-vă la "Ziua Frumuseții" sau puneți toate întrebările ca...
HARVEST

HARVEST

Ziua Națională a vinului-o sărbătoare care a devenit o tradiție în Moldova!Suntem bucuroși să vă invităm, dragi prieteni, să petreceți această zi la cramă Et Cetera împreună cu o echipă de Aquaterra!⠀22 septembrie la 10: 00 ⠀Evenimentul dedicat tradițiilor antice din Moldova, Programul include:- Degustarea profesională a vinului sub îndrumarea Celui mai b...
CHIROMASSAGE

CHIROMASSAGE

Aquaterra Beauty Ciocana vă oferă posibilitatea de a vă bucura de un masaj special -CHIROMASSAGE, care este tehnica originală a efectului vindecător asupra corpului uman!⠀Indicații pentru corpul musculo-structural de masaj:- Modelarea și corectarea figurii;- Tratamentul celulitei;- Ameliorarea oboselii musculare, hipertonus;- Retragerea toxinelor;- Rigiditate sau atonie muscula...