Finess club Aquaterra

Aquaterra Fitness Ciocana – cel mai modern fitness club la Ciocana, care oferă servicii complexe pentru sănătatea întregii familii.

Fitness clubul reunește sala de forță modernă, bazinul de înot de dimensiuni mari, procedurile SPA, programele antrenamentelor de grup pentru copii și maturi, oferind astfel soluții fitness optime pentru fiecare membru al familiei Dumneavoastră.

De ce Fitness Club Aquaterra:

спортивный бассейн

Fitness club cu bazin pentru înot activ, cu lungimea de 25 metri. Sistem unic de curățare folosind sare de mare, absolut inofensiv pentru sănătate.

фитнес тренер

Antrenori fitness profesioniști echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

тренажерный зал

Sală de forță echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

групповые занятия фитнес

Antrenamente de grup conform unui orar comod, care includ diverse tipuri de antrenament, precum și aqua-fitness.

Fitness pentru copii, care include o alegere largă de activități conform unui orar special, elaborat ținând cont de vârsta copilului Dumneavoastră.

Servicii SPA are includ baie romană și o saună finlandeză, precum și o alegere mare de masaje într-o atmosferă relaxantă.

Детская комната

Cameră pentru copii dotată cu seturi pentru dezvoltare și un sortiment bogat de jucării, unde Vă puteți lăsa mereu copilul în grija educatorilor experimentați.

фитнес кафе

Fitness Cafe unde Vă oferim un meniu special cu conținut redus de calorii, compus din produse naturale și sănătoase.

Аquaterra Fitness Club la Ciocana - partenerul Dumneavoastră principal în fortificarea și menținerea unui tonus de viață sănătos.

 

Star Kids 2

Star Kids 2

Star Kids 2 (Botanica) anunță un set de grupuri noi (de la 2 ani), în limbile rusă și română. Noi oferim:- Pregătirea pentru școală- 5 mese pe zi- Lecții Creative- Lecții în piscină cu instructor- Fitness, dans sportiv- Logoped, psiholog și învățarea limbilor străine.⠀Vă așteptăm în vizită pe str. Testemițanu 3/15 Telefon: 06...
SUGARING

SUGARING

Metoda de sugaring cu pastă de zahăr a venit la noi din Est. Este considerat mai puțin dureros decât epilarea cu ceară, iar efectul este vizibil instantaneu: pielea arată minunat într - o oră sau două⠀Înscrierea la o consultație înainte de telefon: 060 099 773
DIAMOND WHITE PARTY

DIAMOND WHITE PARTY

Diamantele strălucesc mai strălucitoare decât stelele de pe cer-așa vor străluci oaspeții noștri la prima aniversare a Aquaterra Wellness & SPA - 5 YEARS " DIAMOND White PARTY»⠀5 ani de succes5 ani de muncă impecabilă5 ani de calitate superioară⠀Headliner seara-cantareata din Olanda KOVACS! Vă așteaptă și Special Guests - RICO MACHO⠀15 August&nbs...