Sala de forță

Aquaterra Fitness Ciocana – este o sală de forță dotată cu seria de aparate multimedia ultramoderne Matrix de la producătorul mondial de echipamente pentru cluburi sportive, fitness-centre și săli de forță Johson Health Tech. Co., Ltd.

Pe o suprafață de circa 500 m.p. este amplasată gama completă de aparate, seturi de greutăți libere și alte echipamente speciale pentru antrenarea tuturor grupurilor de mușchi și crearea corpului Dumneavoastră frumos și sănătos.

Sălile Aquaterra sunt unicile săli de forță în Chișinău dotate cu ecrane senzoriale cu acces la internet și funcția sincronizării cu dispozitivele Dumneavoastră – telefon sau tabletă. Datorită acestui fapt antrenamentele în sala de forță Aquaterra devin foarte comfortabile și permit combinarea acestora cu lucrul, comunicarea online sau vizionarea filmului preferat.

Antrenorii profesioniști Aquaterra abordează individual fiecare client, ținând cont de indicatorii sănătății și a nivelului de pregătire fizică, dar și de scopurile propuse. Ei Vă vor asista cu elaborarea programului de antrenamente și a regimului alimentar pentru obținerea eficacității maxime și a rezultatelor frumoase.